Gastenboek

Om het verblijf in ons huis zo aangenaam mogelijk te maken horen wij graag van u hoe uw ervaringen in ons huis zijn.

 

Terug naar het begin

Commentaren: 3
 • #3

  Fam. Scholten (vrijdag, 22 februari 2013 22:07)

  Het is een geweldig leuk weekend geweest voor ons met elkaar. Het huisje is helemaal super. Alles perfect voor elkaar. Zelfs de laatste dag wordt je nog verrast met een zak heerlijke verse broodjes.
  Nu we gaan vertrekken begint het hier te sneeuwen. Witte wereld dus. we hebben prima kunnen skiën in Wasserkuppe.
  We willen U en uw gastdame bedanken voor alles. Het was Super!!!

 • #2

  Liesbeth Jager (zondag, 23 september 2012 09:21)

  Samen met 3 vrienden hebben Theo en ik net een heerlijke week in jullie huis gehad. Met 5 volwassenen ruimte genoeg, alles wat je nodig hebt is er ook! Een heerlijke tuin met terras en voor het huis het prachtige Duitse landschap. Het was mijn eerste vakantie in Duitsland en ik ben prettig verrast. Prachtige, uitgestrekte natuur en vooral een enorme rust. Vanuit het huis loop je zo de bossen en velden in. Als je apps kunt downloaden raad ik 'myTracks' aan, open de kaart, zoom in dat je de paden ziet en dan kun je 3G & dataroaming uitzetten. Alle paden en karresporen staan erop en je kunt geweldig wandelen zonder dat je verdwaalt. Of fietsen, als je een die-hard bent.... Wij hebben gefietst maar er zitten wel wat pittige heuveltjes bij, maar ook weer mooie afdalingen natuurlijk. En dan de prachtige stadjes met vakwerkhuizen, geweldig gewinkeld in Bad Hersfeld. Of Alsfeld, alsof je in de Middeleeuwen wandelt. En we hadden alle dagen zon, in de grotere plaatsjes alle pleinen vol met terrasjes. Kortom, voor herhaling vatbaar! Misschien nog een relaxed weekje in de winter, de omgeving moet prachtig zijn in de sneeuw. Dank voor een heerlijke week!

 • #1

  vakantieinduitsland (maandag, 14 mei 2012 23:36)

  We hebben een heerlijke week gehad! Het huis was perfect en het uitzicht fantastisch! Dit was echt het mooiste plekje van het park. Maar na een week hadden we de steile heuvel wel een keer gezien, die we steeds op moesten… Gelukkig hadden we dan de auto nog…

  Het weer was goed en we hebben echt genoten. We hebben veel gewandeld in de omgeving, de kinderen zijn elke dag naar het zwembad geweest (en wij vonden het bubbelbad ook niet verkeerd…) en ze hebben daar meteen vriendjes gemaakt. We zijn naar de rodelbaan aan de Silbersee geweest terwijl het helemaal niet druk was en het weer heerlijk was. De kinderen vonden het geweldig! Ook zijn we naar de Wartburg in Eisenach geweest. Ook indrukwekkend! Daarna zijn we door de Drachenschlucht gelopen. Uiteindelijk vermoeiend, maar mooi om te zien. De laatste dag hebben we een eind rondgereden en hebben we Alsfeld bekeken. Echt de moeite waard. In Schotten vonden we een heel gezellig “theehuisje”, een van de oudste vakwerkhuizen van Schotten. Hier serveerden ze zelfgemaakte Kuchen en thee in een ruimte dat lijkt op een gezellige woonkamer. Erg leuk!
  Al met al is de week omgevlogen! Het huis heeft aan al onze wensen voldaan, het had niet beter gekund. We hebben dus niets gemist, we hebben voluit kunnen genieten. Geweldig!

  Fam. Nijkamp